Ultieme luxe verblijven in Bhutan, alleen het allerbeste is goed genoeg !!

 

Het kleine boeddhistische koninkrijk Bhutan, hoog gelegen in de Himalaya, wacht op je. In dit oude land, dat eeuwen was geïsoleerd van de rest van de wereld, doordrenkt van mythes en legendes, gedijt een eeuwenoude boeddhistische cultuur, één van de laatst overgebleven voorbeelden van een boeddhistische samenleving in de Himalaya. De dramatische landschappen, van met sneeuw bedekte toppen en diep beboste hellingen tot woeste, keien bezaaide rivieren, zijn grotendeels ongestoord terwijl de milieu-initiatieven en religieuze overtuigingen het koninkrijk een ongerept en juweel van de natuur nalaten. Ga mee naar dit oude koninkrijk voor een avontuur in en door het leven van eenvoudige boeren, fascinerende wevers, betoverende monniken en charismatische leiders.

Een luxe verblijf in Bhutan is als een paradijs op aarde. Slechts enkele van ‘s werelds meest gerenomeerde hotel/resorts hebben zich op de meest idylische locaties kunnen nestelen.

Een luxe verblijf in Bhutan is zeer exclusief en veel meer dan een slaapplaats, het is een beleving. De lodges zijn perfect in de omgeving ingepland, gebruik makend van rustieke natuurlijke materialen in combinatie met hedendaags design en kwaliteit. Prachtige kamers, kingsize bedden, super de luxe badkamers met vrijstaand bad, enz. De beste culinaire gerechten worden door sterrenchefs klaargemaakt. Zo ook zijn de indrukwekkende welnessruimtes voorzien van de beste materialen en producten.

Een team van professionals staan klaar om je een onvergetelijk verblijf aan te bieden.

 

 

     AMANKORA LUXE HOTEL RESORT 

meer info

 

     SIX SENSES LUXE HOTEL RESORT

meer info

     COMO UMA LUXE HOTEL RESORT 

meer info

 

GANGTEY LODGE

meer info

 

BHUTAN SPIRIT SANCTUARY

meer info

ZHIWA LING HERITAGE HOTEL

meer info

TAJ TASHI HOTEL

meer info

LE MERIDIEN

meer info